El xinès és súper difícil, és cert?

És cert que per a la majoria de principiants occidentals, la fonètica és una mica difícil. Afortunadament, la gramàtica és bastant senzilla en comparació amb totes les llengües occidentals. Com a professora de xinès i també estudiant de diversos idiomes, puc ajudar-vos a fer un avanç fàcil amb tota confiança.

Com serà el curs de xinès?

Aquest curs està dissenyat per a qualsevol persona que estigui interessada en xinès (mandarí). Comença a partir de 0 amb almenys 50 frases freqüentment utilitzades, de les quals podreu aprendre com utilitzar el mandarí a la vida real.

Si ja tinc coneixements bàsics de mandarí, aquest curs segueix sent adequat per a mi?

També us convidem a revisar, obtenir més aportacions i practicar amb altres persones. Tot i això, si ja teniu un nivell intermedi, aquest curs pot ser massa senzill.

Quins continguts s’inclouen al curs?

Hi ha 3 seccions durant cada classe: converses bàsiques, vocabulari (fonètica i significats) i activitat de creació de frases (coneixements gramaticals).

Quins idiomes s’utilitzen a la classe?

S’utilitza l’anglès i castellà per explicar tots els continguts. Per tant, es recomana tenir un nivell d’anglès A2.

Quin nivell de mandarí puc assolir després d’aquest curs?

Podreu entendre el mandarí bàsic i utilitzar-lo per comunicar-vos amb parlants nadius després d’aquest curs, amb nivell elemental (nivell HSK 1 a nivell 2).

Què és HSK i quants nivells hi ha?

HSK, és una prova internacional estandarditzada de domini del xinès mandarí, avalua les habilitats de parlants de xinès no nadius en l’ús d’aquest idioma en la seva vida quotidiana, acadèmica i professional. Hi ha 9 nivells, on el nivell 1 a 3 es refereix a elemental, el nivell 4 a 6 es refereix a intermedi i el nivell 7 a 9 es refereix a avançat.

Quin llibre de text s’utilitza a classe?

La professora us prepara fullets especials, que no només es basen en llibres de text HSK, sinó que també provenen de llocs pràctics.

Quin és el calendari del curs?

Comencem el curs 2021-22 el 17 de setembre, cada grup realitza dues hores setmanals, seguint el calendari escolar.

On es realitzaran les classes?

Carrer Raimon Casellas 18, Valls.

Quins són els preus i com s’ha de pagar?

70 € / persona / mes

Tingueu en compte que el màxim d’alumnes en cada grup té un límit de 4 persones, per ordre d’inscripció.

Per reservar la plaça només 10 € (bizum o transferència bancaria) per inscripció i la resta es pot pagar el primer dia del curs.

Scroll to Top